online lezen  |  afmelden
 
Waarom DOEN belangrijker is dan praten…       
Onder de naam United Packaging Forest lanceert PET Power een geheel nieuw duurzaam project voor alle partijen in de verpakkingsindustrie. Onder het motto: LET’S DO IT TOGETHER willen we zoveel mogelijk partijen enthousiasmeren om in actie te komen tegen de ontbossing van onze mooie planeet. Door de aanplant van bomen – samen met Trees for All - compenseren we gezamenlijk de CO2 uitstoot van de hele productieketen. Ieder individu of bedrijf in de verpakkingsindustrie – van transport tot gebruik, van verkoop tot sterilisatie – vragen we daarom om deel te nemen als actieve partner of sponsor. Vele kleine beetjes helpen, samen maken we écht een groot verschil. Het United Packaging Forest toont aan dat we als verpakkingsindustrie niet alleen praten over een duurzamere planeet, maar het ook echt DOEN! Waarom deelname belangrijk is, welke partners al meedoen, welke pakketten beschikbaar zijn en wie Trees for All precies is, kunt u terugvinden op www.unitedpackagingforest.com.
Wilt u meedoen? Klik dan hier
Deze oude bekende Snap-t het!

Een van de oudste modellen uit het riante PET-flessen assortiment is de Dutch Oval familie. Deze kenmerkende ovale fles herken je gelijk op het winkelschap door zijn statige uitstraling en relatief groot etiketteervlak. PET Power levert het standaardmodel in een 125ml en 200ml. Bij de specifieke Snap-nekuitvoering hoort een perfect bijpassende sluiting met Tamper Evident ring. Door deze dop garandeert u het eerste gebruik van het product. 
Lees meer
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken.
Lees meer!
biopet
Biogebaseerd of BioPET? Wat zijn nu precies de verschillen en hoe actueel is het exact? The R&D afdeling van PET Power kan u precies vertellen wat de laatste stand van zaken is. Zij kunnen u tegelijk informeren welke soorten PET Power u kan aanbieden.
Lees meer!
decoratie
Creëer de ideale verpakking met de juiste decoratie. Iedere decoratie is maatwerk, rekening houdend met materiaal, vorm, ingrediënten en uitstraling. De decoratiespecialisten binnen PET Power helpen u graag verder. 
Lees meer!
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden