online lezen  |  afmelden
 
Ik ben 100% duurzaam!
Eén van de meest positieve ontwikkelingen in de verpakkingswereld, is de groeiende bekendheid van Post Consumer Recycle materiaal. Waar de verwerkingsbedrijven in het verleden veel moesten uitleggen over de kleurafwijking en de in de meeste gevallen iets hogere prijs, accepteren de meeste afnemers deze twee PCR kenmerk als een gegeven iets. Het aandeel PCR groeit behoorlijk en wordt nu gebruikt voor verschillende productgroepen. Wat nog niet iedereen weet is dat PCR ook gebruikt kan worden voor levens-middelenverpakkingen. Het aandeel PCR in de PET verpakking ligt in de meeste gevallen tussen de 25% en de 100% invulling. Het uiteindelijk gekozen percentage geeft ook weer een ander kleurverschil. Lees meer
Mooi, opvallend en functioneel tegelijktijdig…  
Het standaard assortiment aluminiumdoppen bij PET Power wordt wederom uitbreid met vijf opvallende exemplaren. Alle vijf hebben een gat aan de bovenzijde welke gevuld is met een kunststof inlage. Deze specifieke uitvoering is met name ontwikkeld voor de groeiende geurstokjes industrie. De 5 exemplaren met en gat worden geleverd in twee uitvoeringen: met een zonder rand aan de onderzijde. De smooth versie (zonder rand) is er in een 24 & 28 SP410 nekmaat en de Alu-variant met rand in een 24, 28 en 38SP410 nekmaat. Al deze veelgebruikte nekmaten, zijn eenvoudig te combineren met talloze standaard PET verpakkingen. Hieronder ziet u enkele fraaie (combinaties van dop en alu-dop, maar in onze online-configurator vindt u alle beschikbare modellen terug.
Klik hier voor meer modellen
Cosmetic Business – The place to be voor personal care ontwikkelingen.               
Op 5 juni opent CosmeticBusiness, de gespecialiseerde vakbeurs voor personal care, weer voor 2 inspirerende dagen haar deuren in München. Gedurende deze twee dagen staan de laatste verpakkingstrends en sustainable ontwikkelingen in de spotlight. Ook PET Power is dit jaar weer samen met onze zusteronderneming (M&H Plastics) van de partij. We nodigen u van harte uit op onze stand A13 in hal 3. Maak kennis met onze uitgebreide families en de verschillende PCR mogelijkheden voor uw personal care producten. Tijdens CosmeticBusiness vertellen we er graag alles over. 
Klik hier voor meer informatie 
voordelen van PET
Niet voor niets is PET nu het meest gebruikte verpakkings-materiaal. De combinatie van helderheid en kwalitatief hoogwaardige glanzende look zijn bij de meeste mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om voor PET te kiezen.
Lees meer!
dikwandige verpakking
Zoekt u een product voor meermalig gebruik, maar met de voordelen van PET? PET Power kan u ook verder helpen met verschillende co-polyesters soorten. Deze materialen lijken heel erg op PET, maar zijn bijvoorbeeld ook afwasmachine bestendig. 
Lees meer!
gamma sterilisatie
Vraagt u of uw klant een steriele verpakking ? PET Power kan u helpen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaringen opgedaan bij ‘s werelds grootste aanbieder van steriliteits-diensten. Kennis van doorstraling en van onze eigen GMP class C cleanroom, dat maakt PET Power de ideale partner voor uw steriele verpakkingen. 
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden