online lezen  |  afmelden
 
Perfect doseren: nu nog makkelijker…
Doseren wordt nu nog makkelijker met de uitbreiding van onze Spice Jar range. We voegen twee nieuwe 200 ml modellen toe aan ons uitgebreide assortiment. Deze potten hebben een 48SP400 nekafwerking, behoorlijk breder dan de gangbare nekdiameters. In combinatie met de grotere volumes zijn de nieuwe Spice Jars uitermate geschikt voor zeer veel uiteenlopende productsoorten. Maak de Spice Jars af met de op maat gemaakte flappercap, standaard voorzien van twee doseerhoeveelheden.   
Lees meer
Chique, onderscheidend en ook nog eenvoudig te realiseren!      
PET Power breidt haar standaard assortiment doppen uit met zeer aantrekkelijke  38SP400 & 45SP400 metalen doppen. Deze onderscheidende doppen zijn eenvoudig te realiseren en ogen bijzonder chique. Door de doppen digitaal te printen, hebben ze geen naden of andere oneffenheden en bevat de onderzijde geen omgeslagen ring. De doppen worden standaard geleverd met een EPE-liner, maar kunnen ook uitgevoerd worden met een PS-liner, een IHS-liner voor PET, zonder liner of met een combinatie van een EPE- en een PS-liner. En het kan nog leuker! De metalen doppen zijn nu ook te voorzien van fullcolour printwerk. De minimale afname is gelijk aan de minimale orderhoeveelheid van beide modellen, namelijk 10.000 stuks. Tegen een geringe meerprijs, voorzien we de doppen ook van een embossing. Meer weten over onze dopinnovaties? 
Klik dan hier
Als je echt in iets gelooft, dan gaat het….vissen!      
Wie ons in 2011 had verteld dat de vloot van de Plastic Whale Foundation binnen 8 jaar zou bestaan uit 12 boten, met 10 fulltime en meer dan 40 parttime plastic vissers hadden we natuurlijk voor gek versleten. Anno 2019 biedt de Plastic Whale Foundation zelfs een complete kantoormeubelenlijn! De Plastic Whale Foundation zet zich niet alleen in om onze grachten en sloten plasticvrij te maken, ze betrekken ook kinderen en jongeren bij het plastic probleem in onze oceanen. Daarom zijn wij met trots één van de sponsoren van het Plastic Whale scholenproject. Sinds de start hebben al ruim 3.000 kinderen met zeer veel plezier de Nederlandse wateren schoon gevist. 
Download hier de PDF en ervaar het succes! 
voordelen van PET
Niet voor niets is PET nu het meest gebruikte verpakkings-materiaal. De combinatie van helderheid en kwalitatief hoogwaardige glanzende look zijn bij de meeste mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om voor PET te kiezen.
Lees meer!
machine platformen
De ideale PET producent voor zowel kleinere als grotere aantallen. PET Power beschikt over meerdere machine types, groot en klein. Wij adviseren per product op welk type machine het product kwalitatief en economisch het beste geproduceerd kan worden.
Lees meer!
Cleanroom productie
Een klasse 7 cleanroom van ruim 1200m² in de verpakkings-wereld? PET Power kan u dit aanbieden. Van Clinch Vials tot met Syrop flessen en van Media tot met Veral flessen. ‘s Werelds grootste assortiment PET flessen en potten, geproduceerd in een state-of-the-art cleanroom faciliteit.
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden