online lezen  |  afmelden
 
Grootste range wordt nog groter...
Eén van de grootste ranges binnen PET Power is de standaard verkrijgbare Straight Cylindrical Jar. Deze complete familie bestaat uit 20 verschillende modellen, verdeeld over 3 nekdiameters (70, 89 en 100mm). Aan de meest uitgebreide 70mm maat voegen we nu een Straight Cylindrical Jar met een inhoud van 125ml toe. De Straight Cylindrical Jars zijn populair als verpakking voor uiteenlopende productgroepen. De strakke, simplistische lijnen, gecombineerd met de uitgebreide decoratievrijheden, maken het model geliefd bij talloze designers en verpakkingsspecialisten.  
Lees meer
Vers van de pers…         
In de badkamer zijn plastic PET-verpakkingen niet meer weg te denken en dat geldt inmiddels ook in de keuken. De vele designmogelijkheden van PET, de 100% recyclebaarheid, vormvrijheid en kwalitatief hoogwaardige uitstraling maken PET onmisbaar in de keuken. Daarom hebben we alle mogelijkheden van PET overzichtelijk op een rij gezet in onze nieuwe brochure. Klik hier om de brochure te downloaden en lees ook meer over onze 85 ͦC hotfill-ontwikkelingen. Meer geïnteresseerd in de personal of health care producten van PET Power? 
Download hier vrijblijvend de food brochure
Hoe RPC-PET Power klimaatverandering benadert...         
Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen voor de huidige mensheid. Sinds 1880 neemt de temperatuur op aarde buitenproportioneel toe en die stijging wordt met name toegeschreven aan de toename van broeikasgassen, uitgestoten door de mensheid in dezelfde periode. RPC neemt als bedrijf deze ontwikkelingen zeer serieus en verwacht dit ook van al onze toeleveranciers. Hoe RPC-PET Power klimaatverandering benadert en welke stappen zij al hebben ondernomen, kunt u teruglezen in de gratis te downloaden leaflet. 
Download hier de leaflet Energy and Carbon 
bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken.
Lees meer!
biopet
Biogebaseerd of BioPET? Wat zijn nu precies de verschillen en hoe actueel is het exact? The R&D afdeling van PET Power kan u precies vertellen wat de laatste stand van zaken is. Zij kunnen u tegelijk informeren welke soorten PET Power u kan aanbieden.
Lees meer!
decoratie
Creëer de ideale verpakking met de juiste decoratie. Iedere decoratie is maatwerk, rekening houdend met materiaal, vorm, ingrediënten en uitstraling. De decoratiespecialisten binnen PET Power helpen u graag verder. 
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden