online lezen  |  afmelden
 
Duurzame drink-waterfles Vita Round
PET Power biedt onder de merknaam Zengo een herbruikbare standaard Tritan™ drinkwaterfles aan. Deze 500ml Vita Round is al verkrijgbaar vanaf één pallet (1.320 stuks) en te combineren met twee verschillende sluitingen. De sports-cap is een functionele sluiting die met een eenvoudige druk op de knop opengaat tijdens het sporten. De design-cap sluit met een draaibeweging en volgt precies de strakke lijnen van de fles tot een fraai geheel. De Vita Round is hervulbaar en vaatwasser bestendig. 
Lees meer
Bioplastics zijn er in veel soorten en maten, wat is nu precies het verschil?                
Binnen de verpakkingswereld is duurzaamheid op dit moment het belangrijkste gespreksonderwerp. Vanzelfsprekend staat het bij PET Power ook hoog op de agenda. De vraag uit de markt groeit met de dag en dat juichen wij zeker toe! Toch bestaat er bij veel bedrijven onduidelijkheid over het verschil tussen BioBased en Biodegradable plastics. RPC heeft een mooie leaflet ontwikkeld, waarin op een leuke en informatieve manier het verschil tussen die twee wordt uitgelegd.
Download hier vrijblijvend de leaflet
Het lijkt een normale beurs, maar…           
Op 19 maart aanstaande opent het NLPackaging Event voor het eerst haar deuren. Deze tweedaagse netwerkbijeenkomst is op alle fronten anders dan anders. Inspiratie staat centraal tijdens dit unieke evenement. Designers, marketeers, brand owners en productontwikkelaars ontmoeten elkaar in een inspirerende omgeving om samen tot mooie, nieuwe ontwikkelingen te komen. Ook PET Power is van de partij en we nodigen u graag uit op onze stand C19 om samen met ons de laatste ontwikkelingen te ontdekken. 
Klik dan hier voor meer informatie. 
inlages
Een inlage als afsluiting is prima, maar welke? Ze geven de gebruiker de garantie dat hij/zij de eerste gebruiker is of voorkomen lekkages bij een vloeibaar product. Inlages bieden echter ook een barrière voor bijvoorbeeld aroma’s of zij verlengen de houdbaarheid van het product.
Lees meer!
cleanroom productie
Een klasse 7 cleanroom van ruim 1200m² in de verpakkingswereld? PET Power kan u dit aanbieden. Van Clinch Vials tot met Syrop flessen en van Media tot met Veral flessen. ‘s Werelds grootste assortiment PET flessen en potten, geproduceerd in een state-of-the-art cleanroom faciliteit.
Lees meer!
voordelen van PET
Niet voor niets is PET nu het meest gebruikte verpakkingsmateriaal. De combinatie van helderheid en kwalitatief hoogwaardige glanzende look zijn bij de meeste mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om voor PET te kiezen.
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden