online lezen  |  afmelden
 
We wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2019!
Nog maar twee weken te gaan en dan is 2018 alweer ten einde. En wat een turbulent verpakkingsjaar is het geweest! Snel stijgende grondstofprijzen, een compleet nieuw warehouse, 3 nieuwe verpakkingslijnen, de Plastic Soup discussies en talloze andere ontwikkelingen hebben voor veel uitdagende momenten gezorgd. Het jaar 2019 staat ongetwijfeld ook weer bol van nieuwe uitdagingen die we graag samen met u aangaan. Voor nu wensen we u, uw familie, vrienden en collega’s fijne feestdagen toe.
Feestelijke verpakking op z’n kop…
Voor veel mensen komt de belangrijkste tijd van het jaar er weer aan. Dit jaar zet PET Power het feest op zijn kop met een bijzondere verpakking! De 500ml Bottle Shaped Jar staat daadwerkelijk op zijn dop; een echte eyecatcher op het winkelschap of onder de Kerstboom. De fles heeft veel weg van een champagnefles en is uitstekend geschikt als cadeauverpakking. De onderzijde heeft een diameter van 63mm en wordt geleverd met een RTS-nekafwerking, eenvoudig te combineren met standaard verkrijgbare sluitingen.
Lees meer
Wie durft? PET afvullen met 85 ͦ C!               
PET Power presenteert met trots onze laatste hot-fill ontwikkeling. Onze Business & Technologies afdeling heeft met de juiste wanddikte, de optimale preform lengte en de exacte wand- en bodemribben een PET-fles ontwikkeld die bestand is tegen een 85 ͦ C afvulling. Inmiddels hebben we het model met succes bij verschillende partijen getest. Het 35 gram wegende pilotmodel heeft een 38SP400-nekafwerking en is klaar om gezamenlijk te worden uitontwikkeld. Wilt u als eerste een kristalheldere PET hot-fill fles op de markt brengen? En bent u geïnteresseerd om hierin samen met PET Power te investeren? Neem dan vrijblijvend contact op met onze BD&T Director Raoul Gabriëls (rag@petpower.eu) of stuur een mail naar info@petpower.eu
Zien we u ook op Pharmapack, het grootste farmaceutisch netwerk event?                   
PET Power begint het beursseizoen traditiegetrouw met het grootste farmaceutische netwerkevent: Pharmapack. Ook in 2019 zijn we samen met onze RPC Healthcare collega’s weer van de partij. We verwelkomen u graag op 6 en 7 februari op standnummer D74. Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen met u de laatste ontwikkelingen door op het gebied van primaire “steriele” farmaceutische verpakkingen, inhalatoren en onze andere farmaceutische verpakkingsoplossingen. Zien we u in Parijs? 
Klik dan hier voor meer informatie. 
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden