online lezen  |  afmelden
 
Rond en robuust, maar oh zo sierlijk…
Op veler verzoek, presenteren we met trots de nieuwste aanwinst in ons standaard PET-assortiment. We voegen een robuuste 1 liter pot toe aan onze riante range Straight Cylindrical Jars. Ondanks de hoogte van 14cm en de doorsnede van 10cm, oogt deze pot zeer sierlijk. Door de kenmerkende strakke lijnen komen uiteenlopende productsoorten perfect tot hun recht. We produceren de 1 liter Straight Cylindrical Jar met de veel gebruikte 100SP400 nekafwerking, eenvoudige te combineren met veel uiteenlopende standaard sluitingen.
Lees meer
In-house samenwerking voor groei, snelheid en volume                  
De verpakkingswereld groeit en dat geldt zeker ook voor PET Power. Gasten die onze fabriek wel eens hebben bezocht, herkennen het inmiddels niet meer. De afgelopen maanden hebben we samen met een logistieke partner keihard gewerkt aan de realisatie van een enorm warehouse. Met een oppervlakte van >17.000m2, verdeeld over 7 hallen, met 15 laadpunten, kunnen we gerust spreken van een gigantisch project. En daar begint het pas! Het nieuwe warehouse betekent meer snelheid en meer volume. Het is door middel van een volautomatische gang direct verbonden met de productieruimte van PET Power. Daardoor kunnen wij nu 24/7 producten produceren/verpakken en zendingen direct klaarzetten voor transport naar onze relaties. Wilt u weten wat deze nieuwe manier van werken precies voor u betekent? Neem dan contact op met uw lokale sales vertegenwoordiger.
Zien we u op de grootste Franse verpakkingsbeurs?             
Is het alweer twee jaar geleden dat we onze producten gepresenteerd hebben op de Franse All4pack show? De tijd vliegt en de ontwikkelingen lijken elkaar steeds sneller op te volgen. Zo zijn duurzame verpakkingen inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment. Dit jaar laten we u op onze stand graag zien welke mogelijkheden er voor u al op de markt zijn. Ook bij PET Power zelf staan we niet stil. Tijdens de All4pack show presenteren we met trots ons nieuwe Franse team. U bent van harte welkom op stand 7D056. Wie zien er naar uit met u verder te praten over alle ontwikkelingen.
Klik dan hier voor meer informatie. 
inlages
Een inlage als afsluiting is prima, maar welke? Ze geven de gebruiker de garantie dat hij/zij de eerste gebruiker is of voorkomen lekkages bij een vloeibaar product. Inlages bieden echter ook een barrière voor bijvoorbeeld aroma’s of zij verlengen de houdbaarheid van het product.
Lees meer!
cleanroom productie
Een klasse 7 cleanroom van ruim 1200m² in de verpakkingswereld? PET Power kan u dit aanbieden. Van Clinch Vials tot met Syrop flessen en van Media tot met Veral flessen. ‘s Werelds grootste assortiment PET flessen en potten, geproduceerd in een state-of-the-art cleanroom faciliteit.
Lees meer!
voordelen van PET
Niet voor niets is PET nu het meest gebruikte verpakkingsmateriaal. De combinatie van helderheid en kwalitatief hoogwaardige glanzende look zijn bij de meeste mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om voor PET te kiezen.
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden