online lezen  |  afmelden
 
Houd hem maar eens stevig vast! 
Dat is zeker van toepassing op onze laatste twee aanwinsten. Ons assortiment bijzondere “Grip” potten breiden we uit met deze twee flinke jongens. De potten hebben een inhoud van respectievelijk 2 en 2,5 liter. De karakteristieke “Square Grip” zorgt ervoor dat de gebruiker de potten goed kan vasthouden en geeft de pot tegelijkertijd zijn opvallende uiterlijk. Beide potten worden geleverd met de populaire 100SP400 nekafwerking. Hierdoor zijn ze eenvoudig te combineren met zeer veel uiteenlopende sluitingen. 
Lees meer
Wat is waar en niet onwaar over PCR?                    
Tijdens elke verpakkingsvakbeurs en in ieder vakblad is Post Consumer Recycle (PCR) het gesprek van de dag. Als producent van kunststofverpakkingen juichen wij dat enthousiasme van harte toe. Ook wij maken gebruik van iedere gelegenheid om onze afnemers te informeren over de vele mogelijkheden. Toch merken we iedere dag weer dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over wat Post Consumer Recycle (PCR) nu precies inhoudt. In de bovenstaande afbeelding schetsen wij de negen misvattingen die we het vaakst tegenkomen. Wilt u meer weten over PCR? Neem dan contact op met uw lokale sales vertegenwoordiger of benader ons via info@petpower.eu. 
Klik hier voor meer informatie
Van alle markten thuis...     
PET Power groeit en breidt uit! Met trots presenteren we u de laatste nieuwe aanwinst van ons groeiende machinepark. De Nissei DPW-150 is één van de grootste machines in de ISBM-productietechniek. De machine leent zich bij uitstek voor de grotere productieruns. Met de komst van de Nissei DPW-150 vergroten we de verscheidenheid van onze machineplatforms. We kunnen hiermee zowel kleine, middelgrote als grote productieruns aanbieden. De komst van de grote machine betekent ook dat we direct meer capaciteit vrij kunnen maken op onze andere machineplatforms. Zo spelen we in op de flink toegenomen vraag naar PET-verpakkingen. Benieuwd naar ons volledige machinepark?
Klik dan hier voor meer informatie. 
Dikwandige verpakking
Zoekt u een product voor meermalig gebruik, maar met de voordelen van PET? PET Power kan u ook verder helpen met verschillende co-polyesters soorten. Deze materialen lijken heel erg op PET, maar zijn bijvoorbeeld ook afwasmachine bestendig. 
Lees meer!
Laboratoriumtesten
Zoekt u een verpakkings-producent die u ook kan ondersteunen bij bijvoorbeeld steriliteits-, stabiliteits- of migratietesten? PET Power ontzorgt u ook voor deze diensten. Iedere aparte test vraagt een specialisme en wij werken samen met verschillende laboratoria.
Lees meer!
bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken. 
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden