online lezen  |  afmelden
 
Wat mooi is, moet je uitbreiden…

Niet-ronde flessen worden steeds geliefder. En die liefde beantwoorden wij graag met een uitbreiding van ons assortiment Square Bottles. De opvallende 400ml versie kenmerkt zich door haar strakke lijnenspel en hoge verschijning. De hoogte van dit model is tweeënhalf keer de bodemafmeting! Combineer deze vierkante PET-fles met een opvallende 28SP410 sluiting of pomp en creëer eenvoudig een echte eyecatcher op het winkelschap. 
Lees meer
Nieuwe product mogelijkheden met zeer fraaie uitkomsten                  
Bij PET Power zijn we altijd op zoek naar nieuwe materiaalmogelijkheden. Vanaf vandaag kunt u bij PET Power ook terecht voor geëxtrudeerd PET (PETex). Deze productietechniek wordt normaal gesproken alleen gebruikt voor niet-transparante materialen zoals polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP) materialen. Onze designers hebben nu een manier gevonden om transparant materiaal en extrusie-technieken te combineren tot modellen met scherpere hoeken en randen. Deze combinatie betekent bovendien dat het aanspuitpunt bovenop het model vervalt. Dat geeft een mooier effect bij producten die op de dop worden gepresenteerd. Onze designers hebben meerdere modellen ontwikkeld, die we graag samen met u willen door ontwikkelen. Benieuwd hoe dat in zijn gang gaat? 
Download de vier PETex leaflets voor meer informatie
Wist u dat plastic verpakkingen helpen waterschaarste tegen te gaan?        
Het is u vast niet ontgaan: geen materiaal is op dit moment zoveel in het nieuws als plastics. En wat RPC-PET Power betreft is dat niet vaak genoeg! Als bedrijf willen wij plasticverspilling en oceaanvervuiling tegengaan. We sponsoren meerdere lokale en internationale initiatieven die hieraan bijdragen. Maar plastics hebben ook zo hun voordelen. Bijvoorbeeld bij het tegengaan van waterschaarste. Van al het beschikbare water op onze planeet wordt 70% gebruikt door de agrarische sector. Plasticverpakkingen zorgen ervoor dat levensmiddelen langer houdbaar zijn. Daardoor voorkomen we verspilling en overproductie van agrarische producten. Als bedrijf kijkt RPC ook kritisch naar ons eigen watergebruik. Download de volgende infographic om meer te weten te komen over het watergebruik van RPC. 
Dikwandige verpakking
Zoekt u een product voor meermalig gebruik, maar met de voordelen van PET? PET Power kan u ook verder helpen met verschillende co-polyesters soorten. Deze materialen lijken heel erg op PET, maar zijn bijvoorbeeld ook afwasmachine bestendig. 
Lees meer!
Laboratoriumtesten
Zoekt u een verpakkings-producent die u ook kan ondersteunen bij bijvoorbeeld steriliteits-, stabiliteits- of migratietesten? PET Power ontzorgt u ook voor deze diensten. Iedere aparte test vraagt een specialisme en wij werken samen met verschillende laboratoria.
Lees meer!
bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken. 
Lees meer!
Gratis concepten om u te inspireren!
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden