online lezen  |  afmelden
 
Niet alleen dikker, maar ook… 
Onze laatste aanwinst is er echt één die zich op meerdere punten onderscheidt van de overige PET-flessen en –potten. De standaard verkrijgbare Thickwall Jar 50ml produceren wij in meerdere materialen. Uw wens, het product en de hoeveelheid zijn bepalend voor het meest geschikte type kunststof. Samen met u kiezen we voor Tritan™, een ander co-polyester of dikwandig PET. En natuurlijk is dat ook mogelijk voor uw klantspecifieke modellen met een andere inhoudsmaat.
Lees meer
Naast boten nu ook meubels!           
Wat begon als een tweet, neemt nu echt serieuze vormen aan. Plastic Whale creëert bewustzijn voor plasticvrije wateren door in grachten en vaarten het plastic op te vissen en te verwerken tot boten. Inmiddels worden Plastic Whale en haar oprichter Marius wereldwijd steeds bekender en dat loont. Steeds meer bedrijven haken aan om samen het verschil te maken. Zo heeft Plastic Whale onlangs haar sloepenvloot uitgebreid naar 10 verschillende modellen en alsof dat nog niet genoeg is, gaat Plastic Whale nu ook meubels aanbieden. Deze luxe meubellijn is geïnspireerd door walvissen en wordt volledig gemaakt van gerecycled plastic en FSC gecertificeerd hout. Daarnaast verbreidt Plastic Whale haar blik en is druk bezig projecten op te starten in het Verre Oosten. Hierover later zeker meer. Lees meer.
Vitafoods - Met recht een vakbeurs!             
Op 15 mei opent de vakbeurs Vitafoods weer 3 dagen haar deuren. Deze vakbeurs voor sportvoeding & gezondheid trekt jaarlijks bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Ook PET Power is weer van de partij. Graag nodigen we u uit op onze stand O67 om kennis te maken met onze uitgebreide families. Maak kennis met 3D-designmogelijkheden en klantspecifieke doseeroplossingen. 
Klik hier voor meer informatie over de Vitafoods Show.
BioPET
Biogebaseerd of BioPET? Wat zijn nu precies de verschillen en hoe actueel is het exact? The R&D afdeling van PET Power kan u precies vertellen wat de laatste stand van zaken is. Zij kunnen u tegelijk informeren welke soorten PET Power u kan aanbieden. 
Lees meer!
inlages
Een inlage als afsluiting is prima, maar welke? Ze geven de gebruiker de garantie dat hij/zij de eerste gebruiker is of voorkomen lekkages bij een vloeibaar product. Inlages bieden echter ook een barrière voor bijvoorbeeld aroma’s of zij verlengen de houdbaarheid van het product.
Lees meer!
machine platformen
De ideale PET producent voor zowel kleinere als grotere aantallen. PET Power beschikt over meerdere machine types, groot en klein. Wij adviseren per product op welk type machine het product kwalitatief en economisch het beste geproduceerd kan worden. 
Lees meer!
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden