online lezen  |  afmelden
 
Een klein detail met grote gevolgen …
Vaak maken de kleinste aanpassingen het grootste verschil! We breiden onze grootste standaard familie, de Tall Boston Round, nu uit met een speciale 500ml variant met nekafwerking 28SP410. Door deze kleine aanpassing combineert hij perfect met zeer veel standaard verkrijgbare pompjes en verstuivers. Denkt u erover een complete productlijn te introduceren met dezelfde verpakkingsvorm? Dan maakt deze nieuwe 500ml de keuze een stuk eenvoudiger! De Tall Boston Round familie laat zich, zoals bekend, eenvoudig decoreren en inkleuren. Bent u ook zo nieuwsgierig naar alle kleur- en decoratiemogelijkheden?
Lees meer
Heel precies doseren, maar hoe…             
Er zijn talloze standaardoplossingen voor het doseren van producten. Zo zijn er standaard flapper caps, fliptops, enz. Deze functionele sluitingen zorgen ervoor dat de gebruiker het product gedoseerd kan gebruiken. Maar dat is voor sommige producten niet voldoende! Het luistert nauw, vooral als u vanuit de verpakking een exacte hoeveelheid product wilt doseren, zonder gedoe. Bij PET Power helpt onze specialist doseren u met een oplossing op maat. Met een beetje geduld, liefde voor het product en heel veel ervaring vinden we ook voor u de juiste oplossing. En die is soms eenvoudiger dan je denkt. We vertellen u graag meer over exact doseren via info@petpower.eu of neem direct contact op met uw lokale sales vertegenwoordiger. Lees meer.
Samen sterk op de Empack Show                         
Nog maar even en dan opent de Empack Show weer haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht. Drie dagen lang, van 10 tot en met 12 april, informeren onze collega’s u over de laatste verpakkingsinnovaties bij PET Power en bij ons zusterbedrijf Zengo. U bent van harte welkom op standnummer D218. Graag tot ziens op de Empack Show! Van plan om te komen, maar nog geen entreebewijs? Laat het ons even weten via info@petpower.eu dan zorgen wij dat u toegang krijgt tot de Empack Show.
Klik hier voor meer informatie over de Empack in Utrecht.
Decoratie
Creëer de ideale verpakking met de juiste decoratie. Iedere decoratie is maatwerk, rekening houdend met materiaal, vorm, ingrediënten en uitstraling. De decoratiespecialisten binnen PET Power helpen u graag verder. 
Lees meer!
cleanroom productie
Een klasse 7 cleanroom van ruim 1200m² in de verpakkingswereld? PET Power kan u dit aanbieden. Van Clinch Vials tot met Syrop flessen en van Media tot met Veral flessen. ‘s Werelds grootste assortiment PET flessen en potten, geproduceerd in een state-of-the-art cleanroom faciliteit.
Lees meer!
Dikwandige verpakking 
Zoekt u een product voor meermalig gebruik, maar met de voordelen van PET? PET Power kan u ook verder helpen met verschillende co-polyesters soorten. Deze materialen lijken heel erg op PET, maar zijn bijvoorbeeld ook afwasmachine bestendig. 
Lees meer!
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden