online lezen  |  afmelden
 
Vrolijk Pasen en …
Verras elkaar eens met een fraai gevuld eitje! We breiden ons standaard assortiment “Funny Shapes” uit met een compleet nieuwe vorm: de Egg Shell Jar 300ml. Een perfecte attentie voor het Paasfeest, gevuld met allerlei lekkers; de Egg Shell Jar maakt een waar feestje van het Paasontbijt. Standaard bieden wij de 300ml aan, maar de Egg Shell Jar kan vrij eenvoudig in volume worden aangepast. PET Power voorziet u dan gelijk van bijpassende sluitingen in alle kleuren van de regenboog. Bent u ook zo nieuwsgierig naar alle kleur- en decoratiemogelijkheden? 
Lees meer
Nu ook two-stage mogelijkheden bij PET Power 
Al bijna 25 jaar is PET Power een wereldspeler op het gebied van single-stage ISBM PET productie. Deze specifieke productietechniek heeft veel kwalitatieve voordelen, waarmee we onze klanten al jaren van hoogwaardige producten voorzien. Inmiddels komen de werelden van single-stage en two-stage ISBM steeds dichter bij elkaar en hebben we ondervonden dat two-stage ISBM zich voor sommige oplossingen beter leent. Mede daardoor breidt PET Power haar dienstenpakket uit met deze fraaie PET-oplossingen. Dit betekent voor u dat er nieuwe, vrij verkrijgbare standaard PET-verpakkingen beschikbaar komen en gelijktijdig relatief voordelige mogelijkheden voor uw “eigen model”. Meer weten?  Lees meer.
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken.
Lees meer!
Gamma Sterilisatie
Vraagt u of uw klant een steriele verpakking ? PET Power kan u helpen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaringen opgedaan bij ‘s werelds grootste aanbieder van steriliteitsdiensten. Kennis van doorstraling en van onze eigen klasse 7 cleanroom, dat maakt PET Power de ideale partner voor uw steriele verpakkingen.
Lees meer!
Inlages 
Een inlage als afsluiting is prima, maar welke? Ze geven de gebruiker de garantie dat hij/zij de eerste gebruiker is of voorkomen lekkages bij een vloeibaar product. Inlages bieden echter ook een barrière voor bijvoorbeeld aroma’s of zij verlengen de houdbaarheid van het product.  
Lees meer!
RPC & PET Power pakken groots uit!             
Op 28 februari aanstaande opent easyFair alweer haar deuren voor de grootste verpakkingsshow van de UK. PET Power heeft hier samen met ons moederbedrijf RPC weer een mooie, gezamenlijke stand. Graag leiden we u rond op onze stand en inspireren we u met alle verpakkingsdisciplines binnen de RPC Groep. Maak kennis met onze talloze nieuwe designs en functionaliteiten en laat ons u meer vertellen over onze inspanningen op het gebied van sustainability. De easyFair duurt twee dagen en u bent van harte welkom op stand A40. Klik hier voor meer informatie over de easyFair in Birmingham.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden