online lezen  |  afmelden
 
Knijpbaar en goed doseerbaar! 
Twee kenmerken die perfect passen bij onze Droplet Squeezers families. Het model ligt perfect in de hand en is vanwege de ovale vorm goed knijpbaar. Hierdoor wordt dit model veel gebruikt voor allerlei voedings producten zoals: honing, dressings, broodbeleg en andere producten welke je gedoseerd wilt gebruiken. De standaard verkrijgbare modellen worden met twee verschillende nekafwerkingen aangeboden: 38SP400 en 31 Snap. Deze laatste familie wordt nu uitgebreid met een 5e familielid, namelijk met een 510ml inhoudsmaat.
Lees meer
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
Laboratoriumtesten
Zoekt u een verpakkings-producent die u ook kan ondersteunen bij bijvoorbeeld steriliteits-, stabiliteits- of migratietesten? PET Power ontzorgt u ook voor deze diensten. Iedere aparte test vraagt een specialisme en wij werken samen met verschillende laboratoria. 
Lees meer!
decoratie
Creëer de ideale verpakking met de juiste decoratie. Iedere decoratie is maatwerk, rekening houdend met materiaal, vorm, ingrediënten en uitstraling. De decoratiespecialisten binnen PET Power helpen u graag verder.
Lees meer!
Machine platformen 
De ideale PET producent voor zowel kleinere als grotere aantallen. PET Power beschikt over meerdere machine types, groot en klein. Wij adviseren per product op welk type machine het product kwalitatief en economisch het beste geproduceerd kan worden. 
Lees meer!
Pharmapack show in Parijs             
Ook dit jaar staan we samen met onze Healthcare collega’s binnen de RPC groep , op de Pharmapack show in Parijs. Deze specialistische vakbeurs is al jaren een perfecte ontmoetingsplaats voor de Pharma wereld. Graag nodigen we u uit op ons stand (D36) tijdens één van twee beursdagen (7/8 feb). Buiten het grootste assortiment standaard PET verpakkingen en bijpassende sluitingen, presenteren we u gelijk alle overige RPC Pharma oplossingen. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden