online lezen  |  afmelden
 
Iets nieuws maar gelijk ook zeer vertrouwd!
De meeste van onze relaties zijn bekend met het feit dat PET Power haar horizon aan het verbreden is. Een totaaloplossing bieden voor de vraagstukken van onze relatie is hier duidelijk de drijfveer achter. PET blijft zeker een belangrijk onderdeel van ons productenaanbod, maar in sommige gevallen voldoet een ander materiaal soms net iets beter. Tritan is zo’n voorbeeld!. Deze co-polyester laat zich vrijwel op dezelfde manier produceren, heeft veel dezelfde kenmerken, maar is uitermate geschikt voor meermalig gebruik (bijv. vaatwasmachinebestendig). Om onze klanten niet te verwarren door onze merknaam PET Power, hebben we besloten deze producten aan te bieden onder een nieuwe merknaam: ZENGO. 
Lees hier meer over welke voordelen ZENGO u kan bieden!
Voordelen van PET
Niet voor niets is PET nu het meest gebruikte verpakkings-materiaal. De combinatie van helderheid en kwalitatief hoogwaardige glanzende look zijn bij de meeste mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om voor PET te kiezen.
Lees meer!
Gamma Sterilisatie
Vraagt u of uw klant een steriele verpakking ? PET Power kan u helpen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaringen opgedaan bij ‘s werelds grootste aanbieder van steriliteits-diensten. Kennis van doorstraling en van onze eigen klasse 7 cleanroom, dat maakt PET Power de ideale partner voor uw steriele verpakkingen. 
Lees meer!
Bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken. 
Lees meer!
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden