online lezen  |  afmelden
 
Niet één, maar twee nieuwe aanwinsten! 

Zelf zijn wij heel enthousiast over de laatste twee aanwinsten binnen ons ruime assortiment “standaard” PET-potten. De Ovar Round (beschikbaar in 1300 en 3000ml) is een elegante combinatie van eenvoud en strakke lijnen. Beide potten beschikken over de 100SP400-nekafwerking. Hierdoor heeft u ruime keuze uit veel standaard doppen. Bovendien heeft de Ovar Round geen beperkingen qua decoratie. 
Lees meer!
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
inlages 
Een inlage als afsluiting is prima, maar welke? Ze geven de gebruiker de garantie dat hij/zij de eerste gebruiker is of voorkomen lekkages bij een vloeibaar product. Inlages bieden echter ook een barrière voor bijvoorbeeld aroma’s of zij verlengen de houdbaarheid van het product.
Lees meer!
cleanroom produktie
Een klasse 7 cleanroom van ruim 1200m² in de verpakkings-wereld? PET Power kan u dit aanbieden. Van Clinch Vials t/m Syrop flessen en van Media t/m Veral flessen. ‘s Werelds grootste assortiment PET flessen en potten, geproduceerd in een state-of-the-art cleanroom faciliteit.
Lees meer!
decoratie
Creëer de ideale verpakking met de juiste decoratie. Iedere decoratie is maatwerk, rekening houdend met materiaal, vorm, ingrediënten en uitstraling. De decoratiespecialisten binnen PET Power helpen u graag verder. 
Lees meer!
“Funny shapes” voor verschillende doelen..
Waar het vroeger veel lastiger was om een “eigen model” op de markt te zetten, zijn de mogelijkheden ondertussen flink uitgebreid. Door verbeterde technieken en slimme combinaties van onderdelen heeft PET Power al voor veel uiteenlopende producten een “funny” model ontwikkeld. Zo ontwikkelden we shapes voor de feestdagen of verwerken we beeltenissen zoals logo’s tot “funny shapes”. Recent hebben we de vrij verkrijgbare kerstboom en een paasei toegevoegd aan onze “funny shapes”. Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om een passende shape te ontwikkelen voor uw merk of speciale gelegenheid. Kijk hier voor alle standaard verkrijgbare funny shapes. Klik hier!
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden