online lezen  |  afmelden
 
Vind u hem ook mooi?

Om meer op te vallen tussen alle concurrerende producten, kiezen steeds meer merken voor een afwijkende vorm ten opzichte van rond. Vierkante, robuuste lijnen worden steeds vaker gekozen. PET Power heeft de Square familie uitgebreid met een fraai 400ml model. Deze inhoudsmaat valt het meest op vanwege zijn hoogte – breedte verhouding. In onze ogen de perfecte verdeling waardoor het model echt een eigen gezicht heeft op het winkelschap. De standaard 28SP410 nekafwerking, biedt enorm veel combinatie-mogelijkheden met standaard pompjes en sluitingen.
Lees meer!
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
Bijpassende sluitingen
Op ieder potje past een deksel! Maar welke is voor veel verpakkingsinkopers de vraag? Vaak komt er nog zoveel meer bij kijken. Een team van specialisten staan voor u klaar om alle mogelijkheden op te pakken. 
Lees meer!
Biopet
Biogebaseerd of BioPET? Wat zijn nu precies de verschillen en hoe actueel is het exact? The R&D afdeling van PET Power kan u precies vertellen wat de laatste stand van zaken is. Zij kunnen u tegelijk informeren welke soorten PET Power u kan aanbieden. 
Lees meer!
Gamma Sterilisatie
Vraagt u of uw klant een steriele verpakking ? PET Power kan u helpen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaringen opgedaan bij ‘s werelds grootste aanbieder van steriliteitsdiensten. Kennis van doorstraling en van onze eigen klasse 7 cleanroom, dat maakt PET Power de ideale partner voor uw steriele verpakkingen. 
Lees meer!
Zien we alles wel in het juiste perspectief…
Tegenwoordig staan alle plastic producten behoorlijk in de spotlight. Meestal niet altijd positief, omdat onze oceanen er vol mee liggen! Ook wij (producent van PET verpakkingen), betreuren dit enorm. Het probleem ligt wat ons betreft niet bij de plastic verpakking, maar bij ons als gebruikers. Wij kiezen ervoor de flessen achter te laten op het strand of weg te gooien langs de snelweg. Misschien komt het gek bij u over, maar wij zijn zeker geen voorstanders van verspillingen en onnuttig gebruik van plastics. Vandaar dat wij het Rethink initiatief van harte ondersteunen en de voors- en tegens van plastic gebruik goed met elkaar vergelijken. Klik hier!
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden