online lezen  |  afmelden
 
Hoe mooi kan een fles zijn? 
Wanneer we zeggen dat de Kronos Square 300ml een “eigen vorm” heeft, overdrijven we niet. Het statige model heeft 4 gelijke zijden, maar de diamantvorm zorgt voor een totaal andere ervaring. Onze designer heeft een fraai geheel gecreëerd met afwijkende horizontale en verticale lijnen. De Kronos Square wordt afgewerkt met de veel gebruikte 24SP410-nekafwerking. Hierdoor is de fles eenvoudig te combineren met zeer veel standaardsluitingen, -verstuivers of -pompjes. Het model is een genot voor iedere verpakkings-designer omdat het zich eenvoudig laat decoreren.
Lees meer!
Tijd voor inspiratie: gratis concepten 
Voor onze designers is het bedenken van nieuwe modellen een van de mooiste uitdagingen in hun vak. Vaak in opdracht van (potentiële) klanten, maar net zo vaak komt hun inspiratie uit marktontwikkelingen, dagelijkse ergernissen of de wetenschap dat het beter kan. Die inspirerende concepten en modellen delen we voortaan met u in deze nieuwsbrief. Spreekt een van de concepten u aan? Dan bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Denk aan een eigen model voor een bepaalde markt of productsoort. Klik hier voor meer informatie.
Voordelen van PET
Niets voor niets is PET nu het meest gebruikte verpakkings-materiaal. De combinatie van helderheid en kwalitatief hoogwaardige glanzende look zijn bij de meeste mensen wel bekend. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om voor PET te kiezen. 
Lees meer!
Machine platformen 
De ideale PET producent voor zowel kleinere als grotere aantallen. PET Power beschikt over meerdere machine types, groot en klein. Wij adviseren per product op welk type machine het product kwalitatief en economisch het beste geproduceerd kan worden. 
Lees meer!
Decoratie
Creëer de ideale verpakking met de juiste decoratie. Iedere decoratie is maatwerk, rekening houdend met materiaal, vorm, ingrediënten en uitstraling. De decoratiespecialisten binnen PET Power helpen u graag verder. 
Lees meer!
Deze film is niet wat je verwacht….
Ook al hebben we het grootste assortiment standaard PET flessen en –potten, bij PET Power willen we niet gezien worden als een “standaard” verpakkingsproducent. Elke dag ontwikkelen we diensten en producten die volledig aansluiten op de wensen van onze klanten; Packaging Your Brand! Met trots presenteren we daarom onze nieuwe bedrijfsvideo waarin we met een gezonde “Hollandse knipoog” laten zien waar we voor staan. Klik hier!
meer informatie?
Wilt u weten wat PET Power voor u kan betekenen op het gebied van:

design | 3D printing | pilot tools | standaard oplossingen | custom made modellen |

neem dan contact op met een van onze specialisten.
Klik hier
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden