online lezen  |  afmelden
 
Herkenbaar, maar toch echt anders!

De meest bekende PET flessen range in de verpakkingsindustrie krijgt een unieke toevoeging! De Boston Round heeft een zeer herkenbare ronde cilindrische stijl en wordt al jaren voor veel verschillende productsoorten gebruikt. Onze designers hebben de bekende ronde vorm perfect gecombineerd met een vierkante bodemvorm. De combinatie is een fraai geheel met een kenmerkende look-and-feel. De PET flessen range bestaat uit 3 familieleden: 250ml, 500ml en een literfles. Lees meer!
Cleanroom productie
Een klasse 7 cleanroom van ruim 1200m² in de verpakkings-wereld? PET Power kan u dit aanbieden. Van Clinch Vials tot en met Syrop flessen en van Media tot en met Veral flessen. Werelds grootste assortiment PET flessen en potten, geproduceerd in een state-of-the-art cleanroom faciliteit. 
Lees meer!
BioPET
Biogebaseerd of BioPET? Wat zijn nu precies de verschillen en hoe actueel is het exact? De R&D afdeling van PET Power kan u precies vertellen wat de laatste stand van zaken is. Zij kunnen u tegelijk informeren welke soorten PET Power u kan aanbieden. 
Lees meer!
Laboratoriumtesten
Zoekt u een verpakkings-producent die u ook kan ondersteunen bij bijvoorbeeld steriliteits-, stabiliteits- of migratietesten? PET Power ontzorgt u ook voor deze diensten. Iedere aparte test vraagt een specialisme en wij werken samen met verschil-lende laboratoria.
Lees meer!
Interpack en Vitafoods show
Meimaand, beursmaand! De komende weken is PET Power present op de Interpack in Düsseldorf en de Vitafoods in Genève. Tijdens ‘s werelds grootste verpakkingsshow Interpack ontvangen wij u graag samen met alle andere RPC onderdelen op stand nummer D21 (Hal 10). Op de vakbeurs Vitafoods kunt u onze PET Power stand vinden op nummer N50. Deze specialistische show is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met onze uitgebreide pilljar, sirop en veral families en ons ruime assortiment brede nekmondingen PET potten. 
meer informatie?

Mocht u meer informatie wensen, kunt u ons bereiken via:
   
Mail: info@petpower.eu
Website: www.petpower.eu
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden