online lezen  |  afmelden
 
PetPower packaging your brand
Bijna klaar met scheren!
Ruim een half jaar heeft u mogen genieten van onze scherende jongens op de tijdelijke website. Zeer binnenkort wordt deze vervangen door een state-of-the-art nieuwe website met zeer veel nieuwe content. We vragen nog een paar weekjes geduld. Dan zullen wij u binnenkort enthousiasmeren met allerlei verrassende zaken.
Health care brochure
Ook onze Healthcare brochure is vanaf nu verkrijgbaar in een nieuw, fraai jasje. Gelijktijdig is alle content ververst en zijn de laatste standaard modellen toegevoegd. 
Produkt Configurator
Belangrijk onderdeel van de website is de product-configurator; geheel in nieuwe stijl volgens de laatste technologie. Hierin vindt u ons volledige assortiment standaard PET producten die u kunt samenstellen met bijpassende sluitingen. 
ProduktCatalogus
Heeft u liever het volledige assortiment op papier? In onze nieuwe catalogus presenteren we alle modellen en inhoudsmaten. Daarnaast is het een mooie inspiratiebron voor decoratiemogelijkheden. 
Bezoek ons op de Cosmopack show.
Van 16 t/m 19 maart staan we samen met ons zusterbedrijf M&H plastics, op de Cosmopack show. Graag informeren we u over alle nieuwe innovaties en materiaalontwikkelingen.
U vindt ons in Hal 18 op standnummer D44-E27.
meer informatie?

Mocht u meer informatie wensen, kunt u ons bereiken via:
   
Mail: info@petpower.eu
Website: www.petpower.eu
 
Rpc Petpower
Hermelijnweg 2, 4877 AE Etten-Leur, The Netherlands,
+31 (0) 76 503 82 83 , Fax: +31 (0)76 503 64 55 , info@petpower.eu,
Linkedin   Facebook
 
Aanmelden  |  Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden